Tankar om mat i sin enkelhet och om livet i Barcelona, om kulturella skillnader och om recept på enkla rätter som vi längtar till men som kanske rent av har fallit i glömska... Från klassiska nordiska rätter till lika klassiska spanska (och allt däremellan). Anna Beata är en hem- och amatörkock som rör sej i gränslandet mellan traditionella medelhavsrätter och nordiska experimentella.



10 apr. 2011

Cava Mont Marçal

Baren i Hotel Oriental Mandarin i Barcelona serverar en mycket god cava, den enda som finns på barmenyn och namnet pa bodegan är Mont Marçal. Jag har ännu inte luskat ut vilken sort jag drack, inte heller var dessa underbara bubblor kan köpas. http://www.mont-marcal.com/



2 kommentarer:

  1. Jag tror jag såg den i mitten i ishinken i baren:) men du nu har du en anledning att gå tillbaka !! L

    SvaraRadera
  2. Late, vad skulle vi göra utan dej och ditt fotografiska minne!!! Helt otroligt tjejen och tack för tipset!:)

    SvaraRadera