Tankar om mat i sin enkelhet och om livet i Barcelona, om kulturella skillnader och om recept på enkla rätter som vi längtar till men som kanske rent av har fallit i glömska... Från klassiska nordiska rätter till lika klassiska spanska (och allt däremellan). Anna Beata är en hem- och amatörkock som rör sej i gränslandet mellan traditionella medelhavsrätter och nordiska experimentella.



16 nov. 2012

Tivoli's Bistro

Näe, usch va trist!!! Poble Sec's bästa thai- och lunchresturang, Tivoli's Bistro, har stängt... Ägarna blev erbjudna jobb i Thailand, så de bommade igen och drog. Nu står restaurangen till salu. Ägarinnan som även fungerade som kock är thailändska och tillredde med kärlek och omsorg fantastiska thailändska lunchrätter. Kvaliteten var som en tre-rätters middagsmeny, priset en litet dyrare lunchmeny. Vi är glada över de år som varade, synd bara att det skulle ta slut så fort...


Fyllda zuccinis i soja- och ingefärssås

Fisk i rödcurrysås, chili och mini-auberginer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar